Sloten op ramen en deuren

ComfortslotOm te zorgen dat u u thuis veilig voelt en ongewenste bezoekers buiten houdt, kunt u deuren en ramen van deugdelijke sloten voorzien. Gebruik daarbij goedgekeurd hang- en sluitwerk op ramen, (garage)deuren en lichtkoepels. Een slot dat voldoet aan het Politiekeurmerk verkleint de kans op inbraak als deze volgens de regels is gemonteerd. Zo’n slot herkent u aan het SKG®-logo, met sterren (hoe meer sterren, hoe beter). Kies bij uw voor- en achterdeur voor driepuntssloten. Beveilig ook de bovenverdieping van de woning, zoals balkondeuren, ramen en dakramen. Een schuifpui is extra inbraakgevoelig, breng hier een speciaal slot aan.

Voorkom daarnaast makkelijke opstapjes rond de woning zoals ladders, afvalcontainers en tuinmeubilair.

Meer informatie vindt u op www.politiekeurmerk.nl

(Voor)deur open met comfortslot

Soms is het even zoeken naar het sleutelgat. Daar is een oplossing voor. Met een comfortslot opent en sluit u heel eenvoudig de (voor)deur. Bij het comfortslot zit het sleutelgat boven de klink. U kunt hierdoor beter zien hoe u de sleutel in het slot moet steken.  Er bestaat ook een slot met tweezijdig bedienbare cilinder. Daardoor is de deur altijd van buitenaf met een sleutel te openen, ook al zit aan de binnenzijde van de deur de sleutel in het slot.

Elektronisch slot op voordeur

Een elektronisch slot maakt het heel eenvoudig om het slot van uw voordeur te openen. U kunt het slot ook zo instellen dat bepaalde mensen op afgesproken tijdstippen toegang hebben. Er zijn verschillende varianten te koop, waarmee de deur geopend kan worden met een draadloze afstandsbediening, gsm-code, smartcard of een video deurintercom.