Tip & Kortingsactie

Wilt u nog jaren met plezier zelfstandig in uw woning wonen? Dan is het belangrijk om tijdig te bekijken of uw woning hiervoor geschikt is of dat u deze geschikt kunt (laten) maken. WoonGemakPutten helpt u hierbij.

Gratis huisbezoek via WoonGemakPutten

Wilt u een gratis en vrijblijvend woonadvies via een huisbezoek? Stuur dan de onderstaande aanmeldkaart vandaag nog op! U kunt een huisbezoek ook aanvragen bij Stichting Welzijn Putten via telefoonnummer (0341) 357 078. 

Kortingsbon Sloten

Vindt u het lastig om de sleutel in uw voordeurslot te steken? Dan is de Ergosteun wellicht een goedkope oplossing voor een seniorenslot. Deze wordt onder het deurbeslag geplaatst. Door de ene hand op de Ergosteun te plaatsen, kan de hand met sleutel worden ondersteund. Op deze wijze kan de sleutel moeiteloos in de cilinder gestoken worden om het slot de ontgrendelen. Boodschappentassen kunt u eenvoudig aan de Ergosteun hangen, zo blijven uw handen vrij om de deur te ontgrendelen en te openen.

Kortingsbon huisnummers en buitenverlichting

Zorg dat uw huisnummer makkelijk zichtbaar is vanaf de weg voor de Sint, maar ook voor eventuele hulpdiensten. Is het huisnummer voldoende groot en verlicht? Vergeet ook de beplanting eromheen niet te snoeien.